Home Eigen Productie Streekproducten Geuze en Kriek Geschenken Bedrijfsbezoek Zaalverhuur Producten & Prijslijst Wijn & Bier maken Contact
Webshop
Deze creatie is gebasseerd op een eeuwenoud recept uit Lembeek: een dubbel gebeide oude graanjenever die luistert naar de naam Sint-Veroon Jenever.
De zachtheid in smaak is zijn typsiche karaktertrek. Deze zorgt dat hij niet prikkelt in de keel en ook in de smaak valt bij de vrouwen.

Uit deze Sint-Veroon jenever wordt er ook appel-peer-, citroen-,  en pruimenjenever geproduceerd.
Aan de basis ligt de Sint-Veroon jenever met toevoeging van natuurlijke fruitsappen.

Onze nieuwste creatie is een Gin. Deze is gebaseerd op het eeuwenoud recept van onze Sint-Veroon jenever. Aan het distillaat worden 2 extra kruiden toegevoegd (sinaas - en citroenschil). Onze Gin kenmerkt zich door zijn zachte smaak. Dit heeft hij net als de Sint-Veroon te danken door het kleine vleugje anijs dat tijdens de distillatie wordt toegevoegd.

De Malakoff Gin kan puur of gemixt worden met klassiekers als sinaassap, tonic. Wat zeker het proberen waard is mix hem met een zachte Oude Geuze van Boon. Wil je het iets frisser probeer eens een Timmermans Lambicus, serveer dat in een flut glaasje en je hebt een perfekt aperitief.