Framboise met lokaal geoogste rode frambozen, rode bessen en kriekenlambiek. Het aroma bestaat uit een berg vers geplukte rode frambozen, zelfs frambozenstruiken, waarbij de verse rode bessen er ook duidelijk doorheen prikken, wat zure kers, droge akkergrond, oud hout, citroensap, zure tomaten, gedroogde boombladeren, hooi en kefir
Zure aanzet, citroenachtig maar het merendeel van de zuurheid komt van de frambozen en de rode bessen; zeer levendig en kleurrijk, met die typische tomaatachtige toets van de frambozen die goed samengaat met de scherpte van de rode bessen - afgewerkt met een vleugje zure kers; champagne-achtige bruisendheid benadrukt verder de helderheid en frisheid van de zuren, gaande over naar een diepere melkachtige zuurheid door een slank broodachtig hart, waar frambozenzaden en rode bessenschillen steeds prominenter worden, met zure, stralend fruitige en samentrekkende tannine-effecten die perfect aansluiten bij de basislambiek.
De houttonen ondersteunen de tannine-achtige delen van het fruit aan het einde, terwijl de stalachtige funkiness retronasaal opkomt, wat bijdraagt aan de algehele complexiteit en authentieke, ambachtelijke, frisse karakter van deze fruitlambiek.